Beşiktaş Sergen Yalçın Son Dakika / Grtpyz Mg5rwam : 27 ocak 2020 pazartesi 15:39 | son güncelleme:

Beşiktaş Sergen Yalçın Son Dakika / Grtpyz Mg5rwam : 27 ocak 2020 pazartesi 15:39 | son güncelleme:. Beşiktaş yönetimi ile sergen yalçın arasındaki ikinci buluşma gerçekleşti. Önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi'nde de mücadele edecek beşiktaş'ta sergen yalçın, alternatifli bir kadro kurmak istiyor. 13.06.2021 14:44 dünyaca ünlü golcü diego costa, beşiktaş'a çok yakın. Yoksa sergen yalçın son dakika başka bir kulübe göz kırpacak mı? Bugün haberlerinde son durum nedir?

Beşiktaş kulübü, sözleşme görüşmeleri devam eden teknik direktör sergen yalçın ile ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Beşiktaş'ta ahmet nur çebi, emre kocadağ ve sergen yalçın'dan oluşan üçlü zirve gerçekleşti. Beşiktaş futbol takımı teknik direktörlüğüne sergen yalçın getirildi. Son dakika sergen yalçın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Beşiktaş yönetimi ile sergen yalçın arasındaki ikinci buluşma gerçekleşti.

E2vsxszpclsekm
E2vsxszpclsekm from img.fanatik.com.tr
27 ocak 2020 pazartesi 16:22. Haftasında 30 puanlı beşiktaş, yeni teknik direktörü sergen yalçın yönetimindeki ilk ***karşılaşmanın sonuna en az 4 dakika ilave süre eklendi. Beşiktaş kulübü, teknik direktörülük için sergen yalçın ile anlaştı. Son dakika haberine göre, beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, geride kalan sezonu çifte kupayla kapatan teknik direktör sergen yalçın ile 1 senelik anlaşma sağladıklarını söyledi. Beşiktaş, teknik direktör sergen yalçın'la 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? 27 ocak 2020 pazartesi 15:39 | son güncelleme:

Beşiktaş, sergen yalçın'la 1.5 yıl için anlaştı… yönetimin kısa bir süre içinde açıklama yapması bekleniyor.

Son dakika spor haberine göre; Beşiktaş ile sergen yalçın anlaştı. Önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi'nde de mücadele edecek beşiktaş'ta sergen yalçın, alternatifli bir kadro kurmak istiyor. 13.06.2021 14:44 dünyaca ünlü golcü diego costa, beşiktaş'a çok yakın. 25 aralık 2020 cuma 12:23. Beşiktaş'ta son dakika sergen yalçın gelişmesi. İşte takımın başında antrenmana çıkacağı tarih. Yoksa sergen yalçın son dakika başka bir kulübe göz kırpacak mı? Beşiktaşta sergen yalçın'da yeni sözleşme düğümü. Beşiktaş futbol takımı teknik direktörlüğüne sergen yalçın getirildi. Beşiktaş, sergen yalçın'la 1.5 yıl için anlaştı… yönetimin kısa bir süre içinde açıklama yapması bekleniyor. Beşiktaş kulübü, sözleşme görüşmeleri devam eden teknik direktör sergen yalçın ile ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Son dakika beşiktaş haberleri futbolarena'da!

En son sergen yalçın haberleri anında burada. Beşiktaş, teknik direktör sergen yalçın'la 1.5 yıllık anlaşmaya vardı. 25 aralık 2020 cuma 12:23. 4.haftası oynanan süper lig'de sadece bir galibiyet alan ve son 3 maçta yalnızca 1 puan toplayan beşiktaş'ta sergen yalçın ile yönetim arasındaki ipler iyice gerildi. 27 ocak 2020 pazartesi 16:22.

H3dk6zyokyuim
H3dk6zyokyuim from iasbh.tmgrup.com.tr
Sergen yalçın, beşiktaş'ın yeni teknik direktörü oldu. Beşiktaş'ta beklenen sergen yalçın açıklaması geldi. Beşiktaş'ta son dakika sergen yalçın gelişmesi. Beşiktaş, sergen yalçın'la 1.5 yıl için anlaştı… yönetimin kısa bir süre içinde açıklama yapması bekleniyor. Yönetim yine transferleri son dakika yapacak belli oldu. Ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren teknik direktör sergen yalçın ile yeni sözleşme konusunda görüşmeler devam ederken, 48 i̇şte detaylar. Beşiktaşta sergen yalçın'da yeni sözleşme düğümü.

12 haziran 2021, cumartesi 16:40 son.

Abdullah avcı ile yollarını ayıran ahmet nur çebi yönetimi sergen yalçın ile prensip anlaşmasına vardı. 25 aralık 2020 cuma 12:23. Beşiktaş, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine eski futbolcusu sergen yalçın'ı getirdi. Beşiktaşta sergen yalçın'da yeni sözleşme düğümü. Sezonu süper lig ve ziraat türkiye kupası şampiyonlukları ile kapatan beşiktaş, teknik direktörü sergen yalçın ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Beşiktaş kulübü, teknik direktörülük için sergen yalçın ile anlaştı. Beşiktaş, sergen yalçın'la 1.5 yıl için anlaştı… yönetimin kısa bir süre içinde açıklama yapması bekleniyor. Beşiktaş yönetimi ile teknik direktör sergen yalçın arasında yapılan görüşmeler sergen yalçın, önümüzdeki sezon da beşiktaş'ı çalıştırmaya devam edecek. Sergen yalçın, beşiktaş'ın yeni teknik direktörü oldu. Beşiktaş'ta teknik direktör sergen yalçın'ın görevde kalıp kalmayacağı hala netlik kazanmadı. 27 ocak 2020 pazartesi 15:39 | son güncelleme: Beşiktaş ile sergen yalçın anlaştı. .ve antalyaspor mücadelelerinde takımı yalnız bırakan sergen yalçın hakkında bir açıklama yayınladı.

13.06.2021 14:44 dünyaca ünlü golcü diego costa, beşiktaş'a çok yakın. Beşiktaş'ta teknik direktör sergen yalçın'ın görevde kalıp kalmayacağı hala netlik kazanmadı. Beşiktaş, abdullah avcı'dan boşalan teknik direktörlük görevine eski futbolcusu sergen yalçın'ı getirdi. Beşiktaş, sergen yalçın'la 1.5 yıl için anlaştı… yönetimin kısa bir süre içinde açıklama yapması bekleniyor. Son dakika spor haberleri için aşağıya kaydırın.

Yyn7ayaucguxdm
Yyn7ayaucguxdm from img.fanatik.com.tr
2.5 milyon euro'dan geri adım atmayan sergen yalçın ise son olarak 2.2 milyon euro'ya (22.3 milyon tl) inebileceğini belirtti. Beşiktaş yönetimi ile teknik direktör sergen yalçın arasında yapılan görüşmeler sergen yalçın, önümüzdeki sezon da beşiktaş'ı çalıştırmaya devam edecek. Beşiktaş'ta ahmet nur çebi, emre kocadağ ve sergen yalçın'dan oluşan üçlü zirve gerçekleşti. Sezonu süper lig ve ziraat türkiye kupası şampiyonlukları ile kapatan beşiktaş, teknik direktörü sergen yalçın ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı. 27 ocak 2020 pazartesi 16:22. Bugün haberlerinde son durum nedir? Beşiktaş yönetimi ile sergen yalçın arasındaki ikinci buluşma gerçekleşti. Haberler spor haberleri futbol haberleri son dakika:

.ve antalyaspor mücadelelerinde takımı yalnız bırakan sergen yalçın hakkında bir açıklama yayınladı.

Beşiktaş'ta ahmet nur çebi, emre kocadağ ve sergen yalçın'dan oluşan üçlü zirve gerçekleşti. Beşiktaş başkanı ahmet nur çebi, avcı' dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için sergen yalçın konusunda ısrarcı olacak mı? 2.5 milyon euro'dan geri adım atmayan sergen yalçın ise son olarak 2.2 milyon euro'ya (22.3 milyon tl) inebileceğini belirtti. Yoksa sergen yalçın son dakika başka bir kulübe göz kırpacak mı? Malatyaspor'dan karşılıklı olarak anlaşarak ayrılan sergen yalçın'ın sezonun ikinci yarısında beşiktaş'ın başında yer alacak. .ve antalyaspor mücadelelerinde takımı yalnız bırakan sergen yalçın hakkında bir açıklama yayınladı. 27 ocak 2020 pazartesi 16:22. Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapamayan takımlardan biri de beşiktaş. Son dakika spor haberine göre; Son dakika haberine göre, beşiktaş kulübü asbaşkanı emre kocadağ, geride kalan sezonu çifte kupayla kapatan teknik direktör sergen yalçın ile 1 senelik anlaşma sağladıklarını söyledi. Bugün haberlerinde son durum nedir? Sergen yalçın, beşiktaş'ın yeni teknik direktörü oldu. Beşiktaş kulübü, sözleşme görüşmeleri devam eden teknik direktör sergen yalçın ile ilgili sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

27 ocak 2020 pazartesi 15:39 | son güncelleme: sergen yalçın son dakika. Beşiktaşta sergen yalçın'da yeni sözleşme düğümü.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook